BI Projectmanager

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren BI projectmanager? Zo eentje waar dingen 'vanzelf lijken te gaan'? Die vanuit zijn/haar expertise de uitdagende projecten en de verwachtingen van onze klanten managet? En dit doet op een stevige, duidelijke en zelfbewuste manier? Dan ben je een goede aanvulling op ons team!

De functie

Als middelgrote organisatie bedienen we klanten van naam: PostNL, Sodexo, Intergamma, en andere vergelijkbare bedrijven. Wij onderscheiden ons door een praktische aanpak en zijn meer dan een leverancier: wij ontzorgen onze klanten. En dat deze aanpak aanslaat merken we, want we groeien! Om deze groei te realiseren zoeken we nieuwe collega's: praktische aanpakkers met een flinke dosis kennis van business intelligence. Die weten en begrijpen dat succes geen toeval is.


Als BI Projectmanager ben je de schakel tussen de Delivery Manager voor new business, onze klanten en je eigen projectteam. Je zal zowel op ons kantoor in Woerden als op locatie bij onze klanten zijn, wat zorgt voor nauw contact met je projectteam én het op de voet volgen van ontwikkelingen bij de klant. De behoeftes die je daar signaleert weet je om te zetten in aanvullende diensten en projecten voor cross- en upselling. Binnen Inergy hebben we korte lijnen. Dat moet ook als je snel wilt schakelen en wilt inspelen op ontwikkelingen.

Functievereisten

Opleiding en ervaring

 • Over opleidingen kunnen we kort zijn: je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting Informatica) en bent o.a. gecertificeerd in PMP en SAFe.
 • Ervaring en skills vinden we belangrijker: je hebt minimaal 5 jaar ervaring als BI projectmanager en kent het klappen van de zweep. Het managen van verwachtingen zit je in de genen. Formeel en informeel, schriftelijk en mondeling, je open, duidelijke manier van communiceren maakt dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten bij een aantal klanten waarmee je een goede relatie opbouwt en onderhoudt zonder 'de zakelijke kant' uit het oog te verliezen.
 • Onze klanten zijn gevestigd in Nederland en de voertaal binnen Inergy is Nederlands. Beheersing van het Nederlands op native speaker niveau is een vereiste.


Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers omschrijven de cultuur van Inergy als open, betrokken en informeel; je bent geen 'nummertje'. De lijnen zijn kort, de deuren staan open en de sfeer is goed. Zelfs zó goed dat meer dan 95% van de medewerkers dit ziet als een van de belangrijkste redenen om bij Inergy te komen - en te blijven - werken. Daarnaast ontvang je o.a. bij ons:

 • Een goed salaris, bonusregeling en veel vrijheid om je deze rol eigen te maken
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibiliteit rondom je werklocatie: gezonde mix tussen werken bij de klant, op kantoor en vanuit huis
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Keuze uit een Lease-auto of Mobiliteitsbudget
 • Kennisdeling via ons Persoonlijk leiderschapsprogramma (Inergy Boost)
 • Uitgebreide verzorgde lunch op kantoor
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sportschool op ons kantoor


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop.

Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiters!

Melissa de Wilde 0630786438 / Vincent van Loon 0646532706