Skip to content

BI Projectmanager

Nederland, Utrecht, WoerdenInergy

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren BI projectmanager? Zo eentje waar dingen 'vanzelf lijken te gaan'? Die vanuit zijn/haar expertise de uitdagende projecten en de verwachtingen van onze klanten managet? En dit doet op een stevige, duidelijke en zelfbewuste manier? Kom dan werken bij Inergy als BI projectmanager!


Let’s play…
Als middelgrote organisatie bedienen we klanten van naam: PostNL, Detailresult Groep, Intergamma, en andere vergelijkbare bedrijven. Wij onderscheiden ons door een praktische aanpak en zijn meer dan een leverancier: wij ontzorgen onze klanten. En dat deze aanpak aanslaat merken we, want we groeien! Om deze groei te realiseren zoeken we nieuwe collega's: praktisch en resultaatgericht met een flinke dosis kennis van business intelligence. Iemand die begrijpt dat succes geen toeval is. 


Create..
Als BI Projectmanager ben je de schakel tussen de Delivery Manager, onze klanten en je eigen projectteam. Je werkt zowel op ons kantoor in Woerden als op locatie bij onze klanten. Je zorgt voor nauw contact met je projectteam én het op de voet volgen van ontwikkelingen bij de klant. Binnen Inergy hebben we korte lijnen. Dat moet ook als je snel wilt schakelen en wilt inspelen op ontwikkelingen.

Bij Inergy denken we in mogelijkheden, je bent creatief in oplossingen en je hebt een gezonde dosis energie die je overbrengt naar je projectteam en klant. Daarnaast schroom je niet om in te grijpen als zaken niet lopen zoals ze horen te lopen.


And Grow Together
Om samen te groeien en succesvol te zijn willen zijn bieden wij een persoonlijk leiderschap programma en creëren wij interne doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden we:

  • Een salaris tussen de €5.000 en €7.000 bruto per maand, o.b.v. kennis en ervaring.
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur.
  • Een bonusregeling.
  • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
  • Laptop en telefoon van de zaak en keuze uit een lease-auto of mobiliteitsbudget.

Vereisten

Wie ben jij:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding (bij voorkeur in de richting van informatica) en bent o.a. gecertifieerd in PMP en SAFe.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als BI projectmanager en kent de klappen van de zweep. Het managen van verwachtingen zit in je genen.
  • Je leidt je projectteam, creëert een sfeer van ervoor willen gaan met z’n allen.


Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk! Wel zorgen wij dat zodra jij op kantoor bent er een heerlijke verse (gratis) lunch voor je klaar staat en je gratis kan sporten.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiter Karolien Verbeek op 06-51990101! Niet voor jou maar ken jij wel degene die hier perfect op aansluit, deel de vacature of laat het ons weten.

of