Business Development Executive

Functieomschrijving

Klopt jouw commerciële hart sneller van een ambitieuze en groeiende organisatie? Vind jij het gaaf om te zorgen dat jouw klant (top van de Nederlandse markt) succesvoller wordt door onze Business Intelligence projecten en doe je dit het liefst in een hot and happening marktgebied? Ja? Dan ligt er bij ons een mooie kans voor jou als Business Development Executive.


Wat je vol trots aan je vrienden vertelt?

Jij bent als BDE eigenlijk een ondernemer: jij bent als vertegenwoordiging van Inergy verantwoordelijk voor het succes van jouw klantenportfolio. Dat portfolio neem je over van een collega op directieniveau. Jij ziet voortdurend kansen bij potentiële opdrachtgevers en weet de vertaalslag te maken binnen het expertisegebied van Inergy. Je bent een netwerker en weet dit netwerk goed te benutten en uit te breiden. Mooie successen worden groots gevierd.


Functievereisten

Wie ben jij?

Er wordt behoorlijk wat van je zelfstandigheid gevraagd. Je bent continue in gesprek met de markt, bijvoorbeeld door (online) presentaties te geven aan klanten en wanneer het weer kan, te lunchen met de klant buiten de deur. Je zoekt contact met nieuwe relaties via (online) kanalen, bouwt een band met hen op en laat je collega’s daar gave opdrachten doen. Je bent regelmatig op (online) events te vinden en daarnaast organiseer je ook Inergy events.


Daardoor onderhoud je een stevig netwerk aan opdrachtgevers, én je breidt dat netwerk uit!

Jouw dagen als BDE zijn goed gevuld. Dat betekent dat je goed kunt plannen en zonder moeite schakelt tussen verschillende situaties. Deze talenten vul jij aan met een hbo diploma het liefst commercieel, of vergelijkbaar, minimaal 5 jaren relevante werkervaring en onderstaande skills:

  • Kennis van IT en de verkoop van projecten
  • Behoorlijk wat overtuigingskracht en ambitie te groeien in je vak
  • Op alle niveaus in de klantorganisatie onderhoud jij gemakkelijk contacten en weet je mensen te boeien en te inspireren
  • Je bent een authentiek persoon, een echte teamplayer en je neemt in jouw rol het initiatief en de leiding

Tot slot geeft het een kick als jouw klanten succesvoller worden door met Inergy samen te werken en we meetbare impact leveren!