Consultant Informatiebeveiliging

Functieomschrijving

Kom jij ons team versterken in de rol van Consultant Informatiebeveiliging?

Ons LIAS team groeit hard! Niet alleen het aantal klanten binnen Gemeenten, Provincies en Waterschappen is gegroeid, we hebben ook de krachten gebundeld met SafeHarbour en SEP. Sinds de overname werken wij aan betere producten en diensten om onze klanten optimaal te ondersteunen bij informatiebeveiliging en privacy, met gebruik van onze eigen tool: LIAS ISMS.

Groei in het team is dan ook een welkome aanvulling! Word jij onze nieuwe collega Consultant Informatiebeveiliging?


Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Consultant Informatiebeveiliging begrijp jij als geen ander dat het naleven en waarborgen van informatiebeveiliging van groot belang is. Met deze kennis sta jij klaar om overheidsorganisaties te helpen bij de implementatie en naleving van informatiebeveiliging.

Dit doe je door ons product (LIAS ISMS tool) te implementeren/inbedden en door als Consultant Informatiebeveiliging bij onze huidige én nieuwe klanten op te treden als CISO.


Met jouw kennis over o.a. BIO weet jij de klant op een begrijpelijke en gestructureerde manier te begeleiden. Denk hierbij aan de implementatie van bijvoorbeeld BIO, andere relevante normkaders en/of klanten te begeleiden bij de zelfevaluaties/audits voor ENSIA.

Door het te implementeren, er over te adviseren en toezicht te bewaken wordt de informatiebeveiliging op een hoog standaard gewaarborgd.
Doordat jij veel tijd en energie steekt in goede relaties met de klant, weet men jou te vinden. Naast dat zij jou zien als vraagbaak of sparringpartner, weet jij ondertussen precies wat er speelt en waar aandacht nodig is.


De vrijheid om op verschillende locaties te werken is waar jij energie van krijgt! Per week bezoek je zelfstandig meerdere klanten. Afhankelijk van waar je woont werk je binnen je eigen regio: Noord, Midden of Zuid Nederland. Met je eigen team ben je op afstand óf op ons hoofdkantoor in Woerden in contact. Je bespreekt je eigen visie of bent samen aan het sparren over vraagstukken en observaties.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma bij voorkeur in de richting van IT, (Cyber-) Security en/of Bedrijfskunde.
  • 3 jaar relevante werkervaring binnen overheidsinstellingen en/of informatiebeveiliging.
  • Je hebt kennis van de o.a. Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en ISO 27001.
  • Je bent naast informatiebeveiliging bekend met risicomanagement en ISMS of GRC tooling.
  • Deze certificaten zijn een pré: CISSP, CISA, CISM, en CIPP/e. Maar met jouw motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen blijft het daar voor jou niet bij.
  • Relaties opbouwen en onderhouden is voor jou als een tweede natuur.
  • Met jouw analytisch vermogen en proactieve houding signaleer jij direct als ergens verbetering kan worden aangebracht.
  • Jij krijgt er energie van om met verschillende projecten tegelijkertijd bezig te zijn.


Wie zijn wij?

Laten we eerlijk zijn: je kan met jouw profiel waarschijnlijk overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait: kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.


Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!