Consultant Privacy

Functieomschrijving

Kom jij ons team versterken in de rol van Consultant Privacy?

Ons LIAS team groeit hard! Niet alleen het aantal klanten binnen Gemeenten, Provincies en Waterschappen is gegroeid, we hebben ook de krachten gebundeld met SafeHarbour en SEP. Sinds de overname werken wij aan betere producten en diensten om onze klanten optimaal te ondersteunen bij informatiebeveiliging en privacy, met gebruik van onze eigen tool: LIAS ISMS.

Groei in het team is dan ook een welkome aanvulling! Word jij onze nieuwe collega Consultant Privacy?


Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Consultant Privacy begrijp jij als geen ander het belang van de AVG-wetgeving. Met deze kennis sta jij klaar om overheidsorganisaties te helpen bij de implementatie en naleving van de AVG. Dit doe je door ons product (LIAS ISMS tool) te implementeren/inbedden en door als Consultant Privacy onze klanten van dienst te zijn in de rol van FG.


Door de nieuwe LIAS ISMS tool wordt het gemakkelijk voor bestaande én nieuwe klanten om kennis over deze wetgeving te implementeren en/of na te leven. Het implementeren van onze producten/tools maakt deel uit van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het is daarom van groot belang dat jij tijdens de implementatie jouw kennis op begrijpbare en gestructureerde manier overbrengt op de klant.


Doordat jij tijd en energie steekt in goede relaties met de klant, weet men jou te vinden als zij een vraag hebben, willen sparren of een casus willen bespreken, maar ook zodat jij weet wat er speelt. Jij bent de kennispartner die wordt ingezet als adviseur bij klanten voor implementatie/naleving van de AVG. Daarnaast ben en blijf jij als expert volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom privacy, zodat je zowel de klant als je eigen collega's daarin kan blijven meenemen.

De vrijheid om op verschillende locaties te werken is waar jij energie van krijgt! Per week bezoek je zelfstandig meerdere klanten. Afhankelijk van waar je woont werk je binnen je eigen regio: Noord, Midden of Zuid Nederland. Met je eigen team ben je op afstand óf op ons hoofdkantoor in Woerden in contact. Je bespreekt je eigen visie of bent samen aan het sparren over vraagstukken en observaties.

Functievereisten

  • In het bezit van een HBO/WO diploma bij voorkeur richting Rechten, Bestuurskunde.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring m.b.t. privacywetgeving, gegevensbescherming en uitvoeren van DPIA’s.
  • Je voelt aan wanneer je moet ingrijpen om de privacy te blijven waarborgen.
  • Klantrelaties opbouwen en onderhouden gaat jou af als een tweede natuur.
  • Je interesseert je voor Integrale veiligheidsaspecten binnen het Rijk (BIO).
  • Jezelf willen blijven uitdagen om je kennis rondom privacy te blijven verbreden.
  • Het grotere geheel blijven zien en de rust bewaren in de hectiek van een snelle en dynamische omgeving.
  • Er energie uit halen om zelfstandig verschillende projecten tegelijkertijd op te pakken.
  • Certificaat cipp/e, cipm is een pré.


Wie zijn wij?

Laten we eerlijk zijn: je kan met jouw profiel waarschijnlijk overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait: kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!