Skip to content

Data Architect

Woerden, Utrecht, Nederland€ 5.000 - € 7.000 per maandBack-end

Jouw rol bij Inergy

Detachering niks voor jou? Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische kennis kan toepassen door met de nieuwste cloud technieken aan de slag te gaan? Dan is de Data Architect rol bij Inergy iets voor jou! Wij zijn een projectenorganisatie waar je samen met jouw collega’s de projecten oppakt.


Let’s play…

Als ervaren Data Architect bij Inergy houd je je bezig met verschillende taken. Je bent vanaf het begin tot het eind betrokken bij het project bij de klant. Dit begint met het vertalen van de klantwens naar een technische oplossing, je bent de sparringpartner voor de klant. Je begeleidt jouw projectteam met developers en bewaak je zowel technisch als functioneel het project. Ook ben je bezig met de technologische ontwikkeling van Inergy zelf. Kortom een rol waarbij je zowel intern als extern echt impact kan maken!

Create...

Wij hebben een Microsoft first strategie en focussen ons op de Microsoft Azure Cloud en Snowflake. Focus is één van onze kernwaarden en zorgt ervoor dat wij het beste in elkaar naar boven halen. Door dit te doen realiseren wij de meest uitdagende dataplatformen voor onze klanten. En dit zijn niet zomaar klanten, maar klanten zoals de Rituals, PostNL of Detailresult Groep.

And Grow Together

Om samen te groeien en succesvol te zijn willen zijn bieden wij een persoonlijk leiderschap programma en creëren wij interne doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden we:

 • Salarisschaal tussen de €5.000,- en €7.000,- per maand, wordt bepaald aan de hand van je kennis en ervaring.
 • Bonusregeling en veel vrijheid om je deze rol eigen te maken.
 • Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week. 
 • 25 vakantiedagen.
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Keuze uit een Lease-auto of Mobiliteitsbudget.

Onze ideale kandidaat

Wie ben jij:

Jij bent een ervaren architect; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Lead Developer of Architect
 • Uitgebreide technische kennis op het gebied van de cloud, bijvoorbeeld Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) of Google Cloud Platform (GCP)
 • Technische kennis over: SQL, diverse ETL-tools, datamodelleertechnieken en/of scripting
 • Je bent klantgericht, pragmatisch en innovatief
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit het buitenland, een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk! Wel zorgen wij dat zodra jij op kantoor bent er een heerlijk verse (gratis) lunch voor je klaar staat en je gratis kan sporten.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiter Karim Elbaz op 06-51 91 08 38!
Niet voor jou maar ken jij wel degene die hier perfect op aansluit, deel de vacature of laat het ons weten.


of