Data Architect

Functieomschrijving

Data Architect

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als innovatieve architect om mee te bouwen (pun intended) aan het Inergy van de toekomst. Inergy gaat namelijk de markt verder veroveren, onder andere met Microsoft Azure. Ga jij ons hiermee helpen?


Wat ga je doen?
We hoeven jou als ervaren BI architect eigenlijk niet meer te vertellen wat je moet doen, dat weet jij als geen ander! Jij ontwerpt en regelt het, in samenwerking met de developers, bij ons op kantoor en bij de klant.

Kortom; jij zit als technisch lead adviseur met de klant aan de tekentafel en weet hun wens naar een technische oplossing/ontwerp te vertalen. Daarna begeleid jij de development teams en bewaak jij zowel technisch als functioneel het project.


Functievereisten

Jouw profiel
Jij bent een ervaren architect; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • minimaal 3 jaar ervaring als Lead Developer of Architect
  • Uitgebreide technische kennis, bijvoorbeeld Microsoft Azure, SQL server, diverse ETL tools, data modelleertechnieken en/of scripting
  • Je bent klantgericht, pragmatisch en innovatief
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek

Waarom bij ons?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen? Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.


Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!