Data Engineer

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om te werken met nieuwe technieken in de cloud? Wil jij in je oplossingen niet meer beperkt worden door de infrastructuur van de opdrachtgever? Kan jij jezelf verdiepen in databeheer en datamodellen en ben jij een echte specialist op het gebied van ETL, SQL en BI? Kom werken bij Inergy als Data Engineer en vindt bij ons jouw nieuwe uitdaging!


Wij hebben een Microsoft first strategie en focussen ons op de Microsoft Azure Cloud. Focus is één van onze kernwaarden en zorgt ervoor dat wij het beste in elkaar naar boven halen. Door dit te doen realiseren wij de meest uitdagende dataplatformen voor onze klanten. Onze projecten zijn langlopend en wij zijn dan ook geen klassieke detacheerder. Als Data Engineer vind jij het leuk deel te nemen aan onze projectteams waarbij we samen blijven bouwen met de klant. Om verder te groeien en te professionaliseren zijn wij per direct op zoek naar jou!

Functievereisten

Boost your journey to building Big Data solutions!

Ben jij de nieuwe Data Engineer?

Jouw affiniteit met IT is vanzelfsprekend en jouw soft skills zoals proactief, accuraat, zelf startend en leergierig zien anderen in je terug.

Daarnaast ben je in het bezit van de volgende hard skills:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Informatica of Software Engineering;
  • Je bent een pro in ETL en SQL en je kan freehand eenvoudige queries schrijven;
  • Je hebt kennis van BI toolingen visualisatie zoals Power BI, Tableau of Microstrategy en modelleermethodieken;
  • Kennis van Microsoft Azure, Snowflake en AWS is een pré.

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.


De arbeidsvoorwaarden zijn goed, we bieden een passend salaris en er is een bonusregeling. Je krijgt 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!