Inergy - Data Engineer
Overslaan naar content

Data Engineer

Op locatie
 • Woerden, Utrecht, Nederland
€ 6.500 per maandBack-end

Jouw rol bij Inergy

Over Inergy:

Inergy is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van geavanceerde dataplatformen voor diverse klanten, waaronder gerenommeerde namen zoals PostNL, Detailresult Groep en Intergamma. Wij onderscheiden ons door onze praktische benadering en onze toewijding aan het volledig ontzorgen van onze klanten. Met een sterke focus op resultaatgerichte oplossingen geloven wij in een aanpak die de groei van onze klanten stimuleert, wat tevens ons eigen groeitraject heeft bevorderd. Om onze expansie voort te zetten, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met een hands-on mentaliteit en een solide achtergrond in business intelligence. Bij Inergy zijn wij ervan overtuigd dat succes voortkomt uit toewijding en doordachte keuzes.


Jouw Profiel:

Ben jij een ervaren Data Engineer met een passie voor samenwerken in projectteams en het gestructureerd aanpakken van uitdagingen? Beschik je over uitgebreide kennis van Azure Data Factory, Azure, SQL en ELT? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek! 


Verantwoordelijkheden:

Als Senior Data Engineer bij Inergy ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van geavanceerde dataplatformen voor vooraanstaande klanten zoals Rituals, PostNL en Detailresult Groep. Je speelt een cruciale rol in het gehele proces, vanaf het verkrijgen van de ruwe data tot aan de uiteindelijke oplevering van de geoptimaliseerde datamodellen en rapporten. Als onderdeel van onze projectenorganisatie werk je nauw samen met multidisciplinaire teams, waarbij je expertise en inzicht in datastructuren en architecturen van onschatbare waarde zijn. Je ontwikkelt en implementeert oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van elke klant, waarbij je de nieuwste technologieën en best practices toepast om optimale resultaten te behalen. 


Verwachtingen:

Bij Inergy omarmen wij een "Microsoft-first" strategie, met een sterke nadruk op Microsoft Azure Cloud en Snowflake. Als dynamische projectorganisatie werk je nauw samen met collega's om uitdagende dataplatformen te realiseren voor een divers klantenbestand. Onze kernwaarde "Focus" staat centraal in onze aanpak en stimuleert het beste in ons naar boven te halen.


Samen groeien:

Om gezamenlijk te groeien en te floreren, bieden wij een persoonlijk leiderschapsprogramma aan en creëren wij interne groeimogelijkheden. Bij Inergy werken wij volgens bewezen methodieken en moedigen wij een cultuur van continu leren aan binnen ons Inergy Boost-programma. Als een mix van consultants en technici streven wij naar een diverse expertise binnen ons team. Bij Inergy geloven wij in flexibiliteit wat betreft werklocaties en -tijden, met een hybride werkomgeving waarin jij optimaal kunt presteren.


Wat wij bieden:

 • Salaris tot aan €6.500,- per maand, bepaald op basis van kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om dagen te kopen/verkopen).
 • Flexibiliteit rondom je werklocatie: gezonde mix tussen werken bij de klant, op kantoor en vanuit huis.
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Keuze uit een Lease-auto of Mobiliteitsbudget.


Hoe ziet een dag als Data Engineer bij Inergy eruit?Onze ideale kandidaat

 • Minimaal 5 jaar ervaring in ELT en SQL.
 • Kennis van BI toolingen en visualisatie zoals Power BI, Tableau of Microstrategy.
 • ervaring met modelleermethodieken.
 • Ervaring met Microsoft Azure en Azure Data Factory.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Snowflake ervaring is een sterke plus.
 • Proactief, leergierig, analytisch en klantgericht.


Flexibele werkplek:

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet beperkt hoeft te zijn tot één locatie. Of dit nu thuis, in het buitenland, op een flexplek of op kantoor is, alles is mogelijk! Zodra je op kantoor bent, staat er een heerlijke verse (gratis) lunch voor je klaar en kun je gratis sporten.


Solliciteren:

Spreekt deze uitdaging jou aan en sluit deze aan bij jouw profiel en ambities? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie via onderstaande knop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze recruiter Karim Elbaz op 06-51 91 08 38!

Ken je iemand anders die perfect zou passen? Deel deze vacature of laat het ons weten!


of