Skip to content

Data Engineer

Woerden, Utrecht, Nederland€ 6.500 per maandBack-end

Jouw rol bij Inergy

Senior Data Engineer

Ben jij een ervaren Data Engineer die enthousiast wordt van het bouwen van complexe dataplatformen? En heb jij expertise op het gebied van Azure Data Factory, Azure, SQL en ETL? Dan is Inergy op zoek naar jou! 


Als Data Engineer binnen Inergy verdiep jij je in dataplatformen bij klanten zoals Rituals, PostNL en Detailresult Groep. Je bouwt niet alleen datawarehouses, maar denkt ook mee over het ontwerp en de implementatie van deze dataplatformen.


Let's play

Om onze opdrachten zo effectief mogelijk te vervullen, werken wij in teamverband voor onze klanten. Hierdoor heb je altijd mensen om je heen om mee te sparren, en kom je in de gelegenheid om kennis te delen en te vergaren!


Ook zorgen wij ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen doordat we werken met de nieuwste technieken en hierin constant op zoek zijn naar vernieuwing. Daarnaast waarderen wij binnen Inergy een mooie balans tussen werk en privé.


Create

Wij hebben een Microsoft first strategie en focussen ons initieel op de Microsoft Azure Cloud en Snowflake. Focus is één van onze kernwaarden en zorgt ervoor dat wij het beste in elkaar naar boven halen. Door dit te doen realiseren wij de meest uitdagende dataplatformen voor onze klanten.


Grow together

Om samen te groeien en succesvol te zijn, bieden wij een persoonlijk leiderschapsprogramma en creëren wij interne doorgroeimogelijkheden.


Hoe ziet een dag als Data Engineer bij Inergy eruit?Onze ideale kandidaat

Wie ben jij:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in ETL en SQL.
 • Je hebt kennis van BI toolingen visualisatie zoals Power BI, Tableau of Microstrategy en modelleermethodieken.
 • Je hebt kennis van Microsoft Azure en Azure Data Factory.
 • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.
 • Snowflake ervaring is erg mooi meegenomen.
 • Je bent proactief, leergierig, analytisch en klantgericht.

Wat bieden wij:

 • Een salaris tot aan €6.500,- per maand, wat wordt bepaald aan de hand van je kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om dagen te kopen/verkopen).
 • Flexibiliteit rondom je werklocatie: gezonde mix tussen werken bij de klant, op kantoor en vanuit huis.
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Keuze uit een Lease-auto of Mobiliteitsbudget.

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit het buitenland, een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk! Wel zorgen wij dat zodra jij op kantoor bent er een heerlijke verse (gratis) lunch voor je klaar staat en je gratis kan sporten.


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiter Karim Elbaz op 06-51 91 08 38!


Niet voor jou maar ken jij wel degene die hier perfect op aansluit, deel de vacature of laat het ons weten! of