DevOps Engineer

Functieomschrijving

Jouw handen jeuken om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan in de cloud. Jij wil je niet laten beperken door infrastructuur van de opdrachtgever en oplossingsgericht werken is als je tweede natuur. Dan is de vacature DevOps Engineer bij Inergy voor jou!


DevOps Engineer

Inergy zoekt een gedreven DevOps Engineer collega die samen met het team het beheer van onze dienstverlening verder uit gaat breiden en automatiseren.

Het team beheert de data platformen die onze collega's voor de klant hebben gebouwd. Onze dienstverlening migreert momenteel naar de public cloud (Azure, Snowflake) en daar heeft het team jouw hulp bij nodig! Jij vindt het dan ook leuk om je verder te ontwikkelen in de nieuwste technieken en in teamverband de dienstverlening van Inergy optimaal te automatiseren.

Het team is verantwoordelijk voor het leveren van functioneel en technisch support aan zowel de klant als de projectorganisatie. Jullie houden je bezig met het optimaliseren van Cloud resources. Jij bent als DevOps Engineer dan ook een specialist als het gaat om het beheer en de migratie van dataplatformen. Je werkt nauw samen met klanten in hun eigen omgeving (SSO).

Dit ga je doen:

  • Je ontwikkelt en deployt ARM templates via Azure;
  • Je configureert de platforms en migreert bestaande klanten naar de Cloud (Azure, snowflake);
  • Je richt Azure objecten in zoals: Resource groups, Storage accounts, SQL databases, Data Factory;
  • Samen met het team beheer je de producten van bestaande klanten in de huidige Inergy omgeving;
  • Op projectbasis pas jij jouw kennis, inzicht en creativiteit toe waarmee je het beheer van onze platformen ontwikkelt en verbetert.

Functievereisten

Jouw profiel:

Je bent geschikt als je jouw inzicht en innovatieve visie aanvult met sterke communicatieve vaardigheden. Voor de rol van DevOps Engineer herken jij je grotendeels in het volgende profiel:

  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, met als voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in informatica of een andere technische richting.
  • Je hebt kennis van Data Warehouses, SQL en database-technologie (SQL Server).
  • Je hebt affiniteit met werken in DevOps klantteams.
  • Je hebt minimaal 1 Azure certificaat. 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wie zijn wij?

Laten we eerlijk zijn: je kan met jouw profiel waarschijnlijk overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait: kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!