Skip to content

Junior Data Analist

Nederland, Utrecht, Woerden€ 2.750YP

Functieomschrijving

Ligt jouw interesse in de wereld van IT en Data in het bijzonder? Ben jij bijna / net afgestudeerd en wil je graag aan de slag, maar wil je vooral ook blijven leren en ontwikkelen?
Start dan als Junior Data Analist bij Inergy en rij al na 4 maanden in je eigen leaseauto naar de klant. Tijdens het Junior Data Analist program kom je erachter welke kant jouw carrière opgaat en ontwikkel je in zowel de techniek als de consultancy skills.

Dit programma start op 1 maart 2023. Er zijn maar 5 plekken dus wees er snel bij! 


Let's play..

In de rol van Junior Data Analist bieden wij jou de eerste 4 maanden een kickstart op het gebied van Datawarehousing en Analytics. Hierbij richten wij ons voornamelijk op de Microsoft Azure Stack, Snowflake en PowerBI. Daarnaast leer je ook technieken zoals ETL en SQL. Kortom, alles kennis die een Junior Data Analist nodig heeft om een vliegende start te maken. 

In deze 4 maanden onderzoeken we welke specialiteit het beste bij jou past, zodat je direct na deze 4 maanden kan aansluiten bij een projectteam.


Create..

De 8 maanden die hierop volgen ga jij 4 dagen per week meewerken in het klantteam, waarin je alle geleerde technieken in de praktijk gaat brengen. Daarnaast heb je 1 dag per week training of een groepsopdracht. Hierin leer je als Junior Data Analist om samen te werken en bespreek je alle uitdagingen die je bij de klant tegenkomt in een veilige omgeving.


And grow together

In het tweede jaar heb jij inmiddels een flinke dosis kennis op zak en weet jij goed welk team/ klant bij jou past. Met behulp van onze senior collega's word je helemaal klaargestoomd voor het door jou gekozen pad. Dit is grotendeels learning on the job. Daarnaast ontvang je natuurlijk specifieke trainingen voor jou als Junior Data Analist.

Na deze twee jaar bezit jij alle skills om zelfstandig als Data Analist aan de slag te gaan en zelf de klanten te bedienen.

Als Junior Data Analist krijg je de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast bruto maandsalaris van €2750,- per maand, plus 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een eindejaarsbonus.
  • Keuze uit een lease auto of een 1e klas OV-vergoeding.
  • Een laptop en een telefoon van de zaak (met 100% data vergoeding).
  • De mogelijkheid om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk te maken door het lenen van de nodige materialen.
  • De lekkerste koffie, gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie.
  • Tenslotte maak je gratis gebruik van de sportschool in het pand.

Vereisten

Jouw drive en innoverende spirit vul je aan met sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

  • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond richting Business Analytics, Informatica, bedrijfskundige informatica, econometrie of een vergelijkbare studie.
  • Je bent per 1 maart 2023 fulltime beschikbaar.
  • Je hebt je rijbewijs B en bent bereid om te reizen naar klanten.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Kom jij met ons de wondere wereld van Data en Analytics veroveren in de rol van Junior Data Analist? Solliciteer nu en dan zien we elkaar snel tijdens een kopje koffie op ons kantoor in Woerden.


of