Skip to content

Junior Data Engineer

Nederland, Utrecht, Woerden€ 2.750 per maandYP

Functieomschrijving

Ben jij bijna/net afgestudeerd, ligt jouw interesse in de wondere wereld van IT en die van Data in het bijzonder? Zie jij een data traineeship wel zitten om te ontdekken welke kant jouw carrière op gaat? 
Dan is het Junior Data Engineer Programma dat start op 1 maart 2023 iets voor jou. Er zijn maar 5 plekken te vergeven in het team dus wees er snel bij!

Zodra we rond zijn met elkaar start jij in maart als Junior Data Engineer bij Inergy. Het begin van een mooie carrière. Een data traineeship, waarin je wordt opgeleid in zowel de techniek als consultancy skills.


Programma:

 • 0-4 maanden: Onboarding & hardskills training
  Als Junior Data Engineer maak je een kickstart op het gebied van Datawarehousing en Analytics. Je richt je binnen deze gebieden voornamelijk op de Microsoft Azure stack, met Snowflake en Power BI. Daarnaast leer je technieken zoals ETL en SQL. Je ontdekt aan de hand van projecten, masterclasses en coaching welke specialiteit het beste bij jou past. Zo haak je al na de vier maanden aan bij een projectteam.


 • Opvolgende 8 maanden: 4 dagen per week meewerken in een klantteam
  De 8 maanden die hierop volgen ga jij 4 dagen per week meewerken in het klantteam, waarin je alle geleerde technieken in de praktijk gaat brengen. Daarnaast heb je 1 dag per week training of een groepsopdracht. Hierin leer je als Junior Data Engineer om samen te werken en bespreek je alle uitdagingen die je bij de klant tegenkomt in een veilige omgeving.


 • 2e jaar: Fulltime meedraaien in een klantteam
  Richting het einde van het jaar heb je als Junior Data Engineer een flinke dosis BI kennis op zak. Daarnaast heb je een beter beeld van welk team het beste bij jou past. Wij geloven in persoonlijke, aangepaste carrièrepaden. Zodra je hebt ontdekt wat de beste plek voor jou is, begin je aan het volgende deel van het programma. Hierin word je dankzij functie specifieke trainingen en het meedraaien in projecten met onze seniors klaargestoomd voor jouw gekozen pad.


Arbeidsvoorwaarden:
Naast het traineeship heb je natuurlijk recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een vast bruto maandsalaris van €2750,- per maand, plus 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een eindejaarsbonus.
 • Keuze uit een lease auto of een 1e klas OV-vergoeding.
 • Een laptop en een telefoon van de zaak (met 100% data vergoeding).
 • De mogelijkheid om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk te maken door het lenen van de nodige materialen.
 • De lekkerste koffie, gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie.
 • Tenslotte maak je gratis gebruik van de sportschool in het pand.

Vereisten

Jouw drive en innoverende spirit vul je aan met sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond richting Business Analytics, Informatica, bedrijfskundige informatica, econometrie of een vergelijkbare studie.
 • Je bent per 1 maart 2023 fulltime beschikbaar.
 • Je hebt je rijbewijs B en bent bereid om te reizen naar klanten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels


Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook.
Heb jij zin om met ons als Junior Data Engineer de wondere wereld van Data en Analytics te gaan veroveren? Solliciteer nu en dan zien we elkaar snel tijdens een kopje koffie op ons kantoor in Woerden.


“We improve performance”. In dit programma beginnen we met die van jou. Dat doen we door plezier te maken, dingen uit te proberen en te realiseren met vallen en opstaan. Zo leer je het best.

of