Skip to content

Junior Data Professional

Woerden, Utrecht, Nederland€ 2.750 per maandYP

Jouw rol bij Inergy

YP Traineeship Inergy

Ben jij bijna/net afgestudeerd, ligt jouw interesse in de wondere wereld van IT en die van Data in het bijzonder? Zie jij een data traineeship wel zitten om te ontdekken welke kant jouw carrière op gaat? Dan is het Young Professional Programma dat start op 1 maart 2024 iets voor jou! Er zijn maar 5 plekken te vergeven in het YP-team dus wees er snel bij!

Zodra we een match hebben gevonden, start jij in maart als Young Professional bij Inergy. Het begin van een mooie carrière. Een tweejarig traineeship, waarin je wordt opgeleid in data, analytics en consultancy skills!

Het traineeship ziet er als volgt uit:

 • 0-4 maanden : Onboarding & hardskills training
  • Een kickstart op het gebied van Datawarehousing en Analytics. Je gaat je binnen deze gebieden voornamelijk richten op de Microsoft Azure stack, met Snowflake en Power BI. Daarnaast leer je technieken zoals ETL/ELT en SQL. Je ontdekt aan de hand van projecten, masterclasses en coaching welke specialiteit het beste bij jou past, zodat je na de eerste maanden van het programma in een projectteam kan aanhaken.
 • Opvolgende 8 maanden: 4 dagen per week meewerken in een klantteam / 1 dag training, opleiding of groepsopdracht
  • Ook ga je met het YP-team op leiderschapsreis, om jezelf nóg weerbaarder te maken.
 • 2e jaar : Fulltime meedraaien als junior in een klantteam
  • Richting het einde van het jaar heb je een flinke dosis BI kennis op zak en heb je als het goed is een beter beeld van welk team het beste bij jou past. Wij geloven in persoonlijke, aangepaste carrière paden! Zodra we samen de beste plek voor jou hebben gekozen zal je aan het volgende deel van het programma beginnen, waar we jou door middel van functie specifieke trainingen en het meedraaien in projecten met onze slimme seniors klaarstomen voor jouw gekozen pad. Al enthousiast geworden? Het data traineeship programma is nog niet alles!


Naast het traineeship heb je recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een 2-jarig arbeidscontract, met de optie tot een vast contract.
 • Een startsalaris van €2750,- per maand bruto, waarbij je elk half jaar een mooie stap maakt, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsbonus.
 • Keuze uit een lease auto of een 1e klas OV-vergoeding.
 • Een Dell laptop en een telefoon van de zaak (100% data vergoeding).
 • De mogelijkheid om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk te maken door het lenen van de nodige materialen.
 • De lekkerste koffie, gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie!
 • Tenslotte kan je gratis gebruik maken van de sportschool in het pand.

Onze ideale kandidaat

Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Jouw drive en innoverende spirit vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond richting Business Analytics, Informatica, Bedrijfskundige informatica, Econometrie of een vergelijkbare studie.
 • Je bent per 1 maart 2024 fulltime beschikbaar.
 • Je hebt je rijbewijs B (dit is een pré, geen harde eis) en bent bereid om te reizen naar klanten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.


Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Heb jij zin om met ons door middel van dit data traineeship programma de wondere wereld van Data en Analytics te gaan veroveren? Klik op de solliciteer knop en dan zien we elkaar snel tijdens een kopje koffie op ons kantoor in Woerden.


“We improve performance” en in dit programma beginnen we met die van jou! Dat doen we door plezier te maken, dingen uit te proberen en te realiseren met vallen en opstaan. Zo leer je het best!


Recruitment Proces YP Programma Inergy

of