Skip to content

Junior privacy & security officer

Nederland, Utrecht, Woerden€ 2.750 per maandYP

Functieomschrijving

Ben jij bijna/net afgestudeerd en ligt jouw interesse in de informatiebeveiliging? Zie jij een tweejarig traineeship wel zitten om vervolgens als Junior privacy & security officer overheidsorganisaties te adviseren bij de implementatie en naleving van informatiebeveiliging? En wil jij alles leren over ons softwarepakket LIAS waarmee wij marktleider zijn binnen de gemeenten van Nederland? Dan is het Young Professional Programma dat start op 1 maart 2023 iets voor jou! Er zijn maar 2 plekken te vergeven in het YP-team dus wees er snel bij!

Zodra we rond zijn met elkaar start jij in maart als Junior privacy & security officer bij Inergy. Het begin van een mooie carrière! Een tweejarig traineeship, waarin je wordt opgeleid in zowel de techniek als consultancy skills.
Het traineeship ziet er als volgt uit:

 • 0-4 maanden : Onboarding & hardskills training
  Een kickstart op het gebied van informatiebeveiliging, Privacy, auditing en Risicomanagement. Je leert alles over de Baseline informatiebeveiliging Overheid (BIO), de ISO27001, de AVG, ITIL processen en nog veel meer. Daarnaast ga jij je bezighouden met risicomanagement en onze ISMS tooling. Je ontdekt aan de hand van projecten, masterclasses en coaching alles over het vak van informatiebeveiliging consultant.
 • Opvolgende 8 maanden: 4 dagen per week meewerken bij een klant / 1 dag training, opleiding of groepsopdracht
  De 8 maanden die hierop volgen ga jij 4 dagen per week meewerken in het klantteam, waarin je alle geleerde technieken in de praktijk gaat brengen. Ook ga je met het YP-team een interactieve studie/teambuildingactiviteit doen. Tijdens deze activiteit leer je door samen te werken hoe het is om te (over)leven in de “harde wereld buiten”.
 • 2e jaar : Fulltime meedraaien als junior bij een klant
  Richting het einde van het jaar heb je een flinke kennis op zak en heb je  een duidelijk beeld van wat de functie inhoud. Wij geloven in persoonlijke, aangepaste carrière paden! Naast dat jij fulltime gaat meedraaien als Junior privacy & security officer bij een klant is het in het tweede jaar mogelijk om één of meerdere certificaten te halen, zoals: CISSP, CISA, CISM of CIPP/e.

Al enthousiast geworden? Het informatiebeveiliging traineeship programma is nog niet alles!

Naast het traineeship heb je recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een 2-jarig arbeidscontract, met de optie tot een vast contract.
 • Een vast bruto maandsalaris van €2.750,- per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsbonus.
 • Keuze uit een lease auto of een 1e klas OV-vergoeding.
 • Een Dell laptop en een telefoon van de zaak (100% data vergoeding).
 • De mogelijkheid om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk te maken door het lenen van de nodige materialen.
 • De lekkerste koffie, gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie!
 • Tenslotte kan je gratis gebruik maken van de sportschool in het pand.

Vereisten

Jouw drive en innoverende spirit vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond in de richting van IT, (Cyber-) Security, Rechten of Bedrijfskunde. 
 • Je bent per 1 maart 2023 fulltime beschikbaar.
 • Je hebt je rijbewijs B en bent bereid om te reizen naar klanten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. Engels is een pré. 


Wie zijn wij?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen bij een klant. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Heb jij zin om met ons door middel van dit traineeshop informatiebeveiliging de non-profit organisaties beter te beschermen? Klik op de solliciteer knop en dan zien we elkaar snel tijdens een kopje koffie op ons kantoor in Woerden.


“We improve performance” en in dit programma beginnen we met die van jou! Dat doen we door plezier te maken, dingen uit te proberen en te realiseren met vallen en opstaan. Zo leer je het best!

of