Power BI Consultant

Functieomschrijving

Power BI Consultant

Ben jij een Power BI fan en vind je het leuk de data vertaalslag te maken voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als Microsoft Power BI Consultant ondersteun jij organisaties om meer waarde uit hun data te halen.


Wat dat precies betekent?
Je werkt hands-on mee aan de ontwikkeling en onderhoud van Power BI dashboards bij de klant en legt uit hoe Power BI werkt. Dit doe je door het geven van advies, coaching en training. In je rol als Power BI Consultant analyseer je data en denk je mee met oplossingen voor de klant. De prioriteit leg je bij datgene wat voor de klant belangrijk is. Jij hebt dan ook de kennis van de programmeertaal DAX en je weet je weg te vinden in Row Level Security. 

Vereisten

Heb jij het in je?

Naast jouw consultancy skills en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal beschik jij over de volgende vaardigheden:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Brede interesse, kennis en ervaring in de dataplatformtechnologieën van Microsoft en de Microsoft data-integratie-, analyse-, rapportage- en presentatie-tooling (SSIS, SSAS, SSRS en specifiek Power BI. Kennis van MicroStrategy en Microsoft certificeringen zijn een pré);
  • Kennis van DAX en Row Level Security
  • Kennis van en ervaring op het gebied van BI, DWH concepten en BI modelleringstechnieken;
  • Pro-actief, analytisch en klantgericht.

Wie zijn wij?

Laten we eerlijk zijn: je kan met jouw profiel waarschijnlijk overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait: kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Wij bieden naast een goed salaris onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt dus ook bijvoorbeeld een leaseauto. Thuiswerken? Dat deden we altijd al wanneer jij daar behoefte aan hebt. Nu krijg je van ons een flink budget mee om jouw thuiswerkplek in te richten. Ons kantoor is corona proof en ook daar ben je welkom zodra het weer kan!