Skip to content

Privacy Officer

Woerden, Utrecht, NederlandLIAS

Functieomschrijving

Begrijp jij als geen ander het belang van de AVG- wetgeving en wil jij ons team van de Privacy Officers komen versterken? Wil jij werken aan betere producten en diensten om onze klanten optimaal te ondersteunen bij informatiebeveiliging en privacy? Word ons nieuwe Privacy Officer en ga aan de slag met onze eigen software LIAS ISMS.


Let’s play…

Als Privacy Officer begrijp jij als geen ander het belang van de AVG-wetgeving. Met deze kennis sta jij klaar om overheidsorganisaties te helpen bij de implementatie en naleving van de AVG. Dit doe je door onze software (LIAS ISMS) te implementeren en door als FG bij onze klanten van dienst te zijn.

Doordat jij tijd en energie steekt in goede relaties met de klant, weet men jou te vinden als zij een vraag hebben, willen sparren of een casus willen bespreken, maar ook zodat jij weet wat er speelt. Jij bent de kennispartner die wordt ingezet als adviseur bij klanten voor implementatie/naleving van de AVG. Daarnaast ben en blijf jij als expert volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom privacy, zodat je zowel de klant als je eigen collega's daarin kan blijven meenemen.

Één keer per maand werk jij samen met al je collega's op kantoor in Woerden. Verder ben jij aan het werk bij klanten bij jou in de regio of je werkt vanuit je eigen gekozen flexplek! 


Create..

Door de LIAS ISMS software wordt het gemakkelijk voor bestaande én nieuwe klanten om kennis over deze wetgeving te implementeren en/of na te leven. Het implementeren van onze producten/tools maakt deel uit van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het is daarom van groot belang dat jij tijdens de implementatie jouw kennis op begrijpbare en gestructureerde manier overbrengt op de klant.

And Grow Together

Om samen te groeien en succesvol te zijn willen zijn bieden wij een persoonlijk leiderschap programma en creëren wij interne doorgroeimogelijkheden.
Daarnaast bieden we:

 • Salarisschaal tussen de €3.500,- en €6.000,- per maand, wordt bepaald aan de hand van je kennis en ervaring.
 • Bonusregeling en veel vrijheid om je deze rol eigen te maken.
 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week. 
 • 25 vakantiedagen.
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget.

Vereisten

Wie ben jij:

 • In het bezit van een HBO/WO diploma bij voorkeur richting Rechten, Bestuurskunde.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring m.b.t. privacywetgeving, gegevensbescherming en uitvoeren van DPIA’s en een certificaat cipp/e, cipm is een pré.
 • Klantrelaties opbouwen en onderhouden gaat jou af als een tweede natuur.
 • Jij interesseert je voor Integrale veiligheidsaspecten binnen het Rijk (BIO).
 • Jij wil jezelf blijven uitdagen om je kennis rondom privacy te blijven verbreden.
 • Jij kan het grotere geheel blijven zien en de rust bewaren in de hectiek van een snelle en dynamische omgeving.
 • Jij krijgt er energie van om zelfstandig verschillende projecten tegelijkertijd op te pakken.

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit het buitenland, een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk! Wel zorgen wij dat zodra jij op kantoor bent er een heerlijke verse (gratis) lunch voor je klaar staat en je gratis kan sporten.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiter Karim Elbaz op 06-51 91 08 38! Niet voor jou maar ken jij wel degene die hier perfect op aansluit, deel de vacature of laat het ons weten.of