Inergy - Support Engineer
Overslaan naar content

Support Engineer

Op locatie
 • Woerden, Utrecht, Nederland
€ 2.200 - € 3.750 per maandService & Support

Jouw rol bij Inergy

Een van de meest waardevolle functies binnen onze organisatie; 1e lijns Support Engineer!

De beste service verlenen om een klant verder te helpen. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet goed geholpen worden als je er zelf niet uitkomt?


Let’s play…

Wij breiden ons team graag uit met een nieuwe 1e lijns Support Engineer. Een belangrijke en waardevolle job, want jij bent het eerste aanspreekpunt zodra een klant wat extra hulp kan gebruiken in onze LIAS suite. Dit is ons softwarepakket voor de lokale overheid. Klanten krijgen bij het eerste contact direct het gevoel dat ze in goede handen zijn. Dat maakt deze rol zo waardevol. Word jij onze nieuwe collega?


Create..

Zodra klanten een vraag of een probleem hebben komen zij als eerst bij jou op de lijn (zowel via telefoon, mail of chat).
Je inventariseert waar de klant hulp bij kan gebruiken, je registreert het gesprek in Topdesk en zorgt ervoor dat de klant uitstekend geholpen wordt. Zo help jij de klant bij het aanmaken van een webomgeving, het live plaatsen van websites, het oplossingen van technische meldingen in onze LIAS Suite, beheer jij het dataplatform en de applicaties. 
Als blijkt dat de vraag (te) complex is, zorg je dat de klant door de juiste collega verder wordt geholpen. Je blijft monitoren of de klant naar tevredenheid een oplossing vindt. Het valt jou op zodra er veel vergelijkbare vragen en/of problemen voorbij komen en zorgt ervoor dat  het team actie onderneemt om dit te verbeteren.


And Grow Together

Om samen te groeien en succesvol te zijn, krijg jij een persoonlijk leiderschap programma en zijn er interne doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2.200 en € 3.750 bruto per maand, o.b.v. kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • Een uitdagende baan voor 36 tot 40 uur.
 • Een bonusregeling.
 • (Gedeeltelijke) vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.
 • Laptop en telefoon van de zaak en keuze uit een lease-auto of mobiliteitsbudget.

Onze ideale kandidaat

Wat zoeken wij in een 1e lijns Support Engineer?

 • Jij geeft de klanten direct het gevoel dat ze in goede handen zijn.
 • MBO werk-en denk niveau.
 • Affiniteit met IT is een pré, maar geen must!
 • Je hebt een oplossingsgerichte houding, je bent een teamplayer en weet het overzicht te bewaren.
 • Je blijft alert op de inhoud van de vragen van de klant en voelt aan of er extra acties moeten worden ondernomen.
 • Je weet altijd de juiste communicatie toe te passen.

Bij Inergy geloven wij dat je werk niet op één locatie hoeft te zijn, maar op de plek die voor jou goed voelt! Of dit nou thuis, vanuit een flexplek of kantoor is, alles is mogelijk! Wel zorgen wij dat zodra jij op kantoor bent er een heerlijke verse (gratis) lunch voor je klaar staat en je gratis kan sporten.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van jou via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat vragen stellen over de vacature of over Inergy? Bel dan gerust met onze recruiter Jules Groot Roessink op 06-51 99 01 01!

of