Young Professional Programma

Functieomschrijving

“De lustrum editie! Per 1 februari 2022 start er voor de 5e keer een nieuw Young Professional Programma. Een kickstart van jouw carrière binnen de IT - er valt zoveel te ontdekken!”


Ben jij bijna/net afgestudeerd, ligt jouw interesse in de wondere wereld van IT en zie jij een data traineeship wel zitten om te gaan ontdekken welke kant jouw carrière op gaat? Dan is het Young Professional Programma iets voor jou!

Er zijn maar 5 plekken te vergeven dus wees er snel bij!


Zodra jij te horen hebt gekregen dat jij één van de gelukkigen bent die op 1 februari mag starten als Young Professional, betekent dit het begin van een mooie carrière bij Inergy. Het tweejarige data traineeship, waarin je wordt opgeleid in zowel de techniek als consultancy skills, ziet er als volgt uit:

 • 0-4 maanden : Onboarding & hardskills training
  Een kickstart op het gebied van Datawarehousing en Analytics. Je gaat je binnen deze gebieden voornamelijk richten op het Microsoftplatform en -stack Azure (met Snowflake en Power BI). Daarnaast leer je technieken zoals ETL en SQL. Je ontdekt aan de hand van projecten, masterclasses en coaching welke specialiteit het beste bij jou past, zodat je na de eerste maanden van het programma in dat team kan aanhaken.
 • Opvolgende 8 maanden: 4 dagen per week meewerken in een klantteam / 1 dag training, opleiding of groepsopdracht
  Ook ga je met het YP-team een interactieve studie/teambuildingactiviteit doen. Tijdens deze activiteit leer je door samen te werken hoe het is om te (over)leven in de “harde wereld buiten”.
 • 2e jaar : Fulltime meedraaien als junior in een klantteam
  Richting het einde van het jaar heb je een flinke dosis BI kennis op zak en heb je als het goed is een beter beeld van welk team het beste bij jou past. Wij geloven in persoonlijke, aangepaste carrièrepaden! Zodra we samen de beste plek voor jou hebben gekozen zal je aan het volgende deel van het programma beginnen, waar we jou door middel van functiespecifieke trainingen en het meedraaien in projecten met onze slimme seniors klaarstomen voor jouw gekozen pad.

Al enthousiast geworden? Het data traineeship programma is nog niet alles!


Arbeidsvoorwaarden

 • 2-jarig arbeidscontract, met de optie tot een vast contract.
 • Vast bruto maandsalaris van €2750,- per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsbonus.
 • Keuze uit een lease auto of een 1e klas OV-vergoeding.
 • Keuze uit een Mac of Dell laptop en een telefoon van de zaak (100% data vergoeding).
 • De mogelijkheid om je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk te maken door het lenen van de nodige materialen.
 • De lekkerste koffie en krijg je gratis lunch en fruit op kantoor voor de broodnodige energie!
 • Tenslotte kan je gratis gebruik maken van de sportschool in het pand.

Functievereisten

Jouw drive en innoverende spirit vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden en daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond richting Business Analytics, Informatica, bedrijfskundige informatica, econometrie of een vergelijkbare studie.
 • Je bent per 1 februari fulltime beschikbaar.
 • Je hebt je rijbewijs B en bent bereid om te reizen naar klanten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.


Wie zijn wij?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.


Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Heb jij zin om met ons door middel van dit data traineeship programma de wondere wereld van Data en Analytics te gaan veroveren? Klik op de solliciteer knop en dan zien we elkaar snel tijdens een online kopje koffie en hopelijk snel weer op ons kantoor in Woerden.